Over ons

Bij EcoRain willen we jouw leven transformeren door jouw dagelijkse interactie
met water te verbeteren. Met onze kranen, douchekoppen en meer willen we elk moment dat je in jouw keuken of badkamer doorbrengt onvergetelijk maken. Wij nemen altijd onze klant als uitgangspunt voor onze prachtige collecties zodat jij de prachtige ontwerpen en innovatieve technologie van EcoRain kan ervaren.


TECHNOLOGIE DIE JE LEVEN NIET IN DE WEG ZIT

Onze technologie staat garant voor een verbeterde waterervaring, zonder dat het jouw dagelijks leven in de weg staat. Van innovatieve manieren om water aan te zetten tot revolutionaire installaties die jouw interactie met water compleet veranderen. We bieden waterbesparende douchekoppen en regendouches aan, waarbij je niet achteruit gaat op ervaring, genot of kwaliteit.

MINDER VERBRUIKEN MET EEN GROTERE IMPACT

De impact van water reikt verder dan onze huizen en is groter dan we ons kunnen voorstellen. Daarom zijn al onze producten ontworpen om jouw waterverbruik te verminderen, terwijl je toch nog steeds het maximale uit jouw water haalt.

WHERE PASSION FLOWS

Bij EcoRain werken we gepassioneerd aan verbeteringen. Of we nu een nieuwe lijn regendouches lanceren of een complete doucheset, we werken samen om de wereld een beetje mooier te maken.

 

Merkbelofte van EcoRain: EcoRain belooft haar klanten een betaalbare oplossing voor een duurzame badkamer.

Missie van EcoRain: Het verbeteren van jouw belevenis met water. Wij brengen de hoogste kwaliteit duurzame en besparende sanitair voor de badkamer op de markt. Én dat, voor een betaalbare prijs.

 

EcoRain

Nobelstraat 19
7131 PZ - Lichtenvoorde

Info@ecorain.nl

BTW: NL 003989168B74
KVK: 84614285
EcoRain is onderdeel van Cook and Pan.